• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  Обединяване на задълженията?!
Обединяване на задълженията?!
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
Танжу А.  
#1 Публикувано : 29 февруари 2020 г. 15:45:44(UTC)
Танжу А.

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 29.2.2020 г.(UTC)
Публикации: 2

РЕКЛАМА
Здравейте искам да попитам за следният въпрос . Изтеглил съм бързи кредити към 12 институции , но в момента вече закъснявам със вноските си . Опитвах се да изтегля банков кредит за рефинанс на задълженията но ме отказват почти от всички банкови институции . Работя на постоянен трудов договор почти от 1 година . Заплатата която получавам на месец е около 650-750лв . Осигуряват ме на минималната работна заплата 610лв. Работодателя ми превежда заплатата по банкова сметка но към ДСК но и от там ме отказват. Какво мога да направя за да се отърва от бързите кредити . Стойността на кредити ми е може би на 13-14 000лв . Има ли възможност да изтегля от някоя банкова институция кредит за да мога да си обединя задълженията. Благодаря предварително ! ... Blink
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Николова  
#2 Публикувано : 02 март 2020 г. 3:10:23(UTC)
Николова

Ранк: CMS_Users

Групи: Registered, CMS_Users
Присъединен : 17.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 3
Място: България

Здравейте, аз не съм специалист, но и аз теглих кредити по едно време.
Щом не се съгласяват банките да отпуснат, значи вероятно имате лоша кредитна история. Ако е така, те са длъжни да ви кажат какво се води в Централния кредитен регистър, питайте.

Може да опитате с БНП-Париба, те са нещо средно между бързите кредити и банките. От там съм получавала без да ми достигат доходите.

Много Ви съчувствам. Тези бързи кредити са нещо страшно.
В БНП Париба лихвите са високи, не помня колко, 15-20 % на година. Но това е всичко.

В бързите кредити са над 40 % плюс безумните неустойки или гарации за поръчителство, почти с половин кредит на месец се качват. Трябва да се отървете от тях.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#3 Публикувано : 02 март 2020 г. 14:06:39(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Привет Танжу А.

При толкова на брой бързи кредити банките няма да Ви отпуснат кредит за обединяване на задължения. Знам, че във форума пишат и хора, които успокояват търсещи отговори тук, но във Вашия случай нещата не изглеждат добре. Знам, че отговорът ми няма да Ви хариса, но искам да помогна, а не да давам напразни обещания.

Не ми стана ясно дали имате забавяния, които вече са отразени в Централния кредитен регистър (ЦКР), но така както сте го написали дори и да не факт, то предстои. И това идва от ниското Ви възнаграждение, което получавате и невъзможността да покриете месечните вноски. Дори подозирам, че някои от вноските са на 20 дни?
Банка няма да ви отпусне потребителски кредит, защото за тях сте твърде рисков. Няма как да докажете, че ако вземете 13-я кредит за обединяване на всички досега задължения, то той ще бъде последен. От къде знаят това риск менаджерите на банките - от миналите ваши действия и постъпки. Освен това заплатата от макс 750 лв, предполага вноска по потребителски креди до 375 лв при съотношение Общ дълг към Нетен доход - 50%. И това е в най-благоприятното съотношение. Става ясно, че за години напред, човек не може да живее с 375 лв...

Остоятелствата около отпускане на Ипотечен кредит са много по-лесни, но не разбрах дали имате недвижим имот, който можете да ипотекирате. По-лесни са, защото ипотечния кредит е обезпечен кредит. Потребителският кредит не е и там всеки стои само с репутацията си като кредитоискател и разбира се, репутацията на работодателя.

Много пъти съм писал, че изходът тук е "Помощ от приятел". Може да Ви помогне близък човек до Вас, който вярва, че ще можете да върнете кредит, който той вземе вместо Вас. Трябва да му докажете, че ще го изплащате Вие каквото и да става. Може да се задължите и със Запис на заповед, колкото и спорен документ да изгрежда. Все пак е някаква сигурност за човекът, който ще се притече на помощ. Това може да бъде и роднина, баща, майка, сестра, брат. Не подценявайте и възрастен човек - баба или дядо.

Може да се огледате около Вас дали няма нещо, което може да се продаде - вила или къща на село, ниви в селскостопански райони, скъпи предмети, бижута, ценни метали. Сигурно сантименталния момент е силен, но понякога кредиторите достигат и до тези притежания и предмети.

Не се познаваме и ми е трудно да Ви насочвам. Но това са изходите от създалата се ситуация. И последен съвет - не прибягвайте до услугите на лихвари и уж познати в банки, които срещу "скромно" заплащане ще Ви осигурят желания кредит.

Успех в излизането от дълговата спирала.

Редактирано от потребител 03 март 2020 г. 9:14:00(UTC)  | Причина: правописна грешка

Николай Устамитев
ДФК® (Дипл. финансов консултант®)
088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com
http://creditland.bg
http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Dice  
#4 Публикувано : 04 март 2020 г. 12:20:56(UTC)
Dice

Присъединен : 4.3.2020 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria

Здрасти, Танжу

Ако причината за тези бързи кредити е като моята преди време, трябва да спреш по-най-бързия начин
Обединяването не е невъзможно, но ще е доста трудно.
Аз с бързи кредити от 10-12к, няколко банки ме отказа, при постоянен договор и осигуровки на 1500.
БНП Парида даже не ми звъняха по телефона и ме отказаха.
Трябва ти служител, на който да му се занимава с теб (или да има неизпълнен таргет).

Ако кредитите ти са изтеглени горе-долу по едно и също време, е възможно да ЦКР банките да виждат всеки кредит по няколко пъти (сумата, която дължиш 1 път, същата сума към фирма за събиране на вземанията 2ри път и т.н.).
Винаги може да изискваш от всяка фирма за бърз кредит удостоверение точно какво им дължиш, за да ги представиш в банката.

Имай впред, ако причината за бързите креддити е каквато си мисля, не ти препоръчвам да я споменаваш в банката, ако питат изобщо

Можеш да си изкараш ЦКР и сам в БНБ, само в София - така ще виждаш всеки кредит с дата, инстутуция и т.н., банките не виждат към кого е другия ти кредит

Редактирано от потребител 04 март 2020 г. 12:24:13(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#5 Публикувано : 04 март 2020 г. 13:49:06(UTC)
Николай Устамитев

Мъж
Bulgaria

Всичко, което казвате Dice е така, но човекът трябва да излезе от дълговата спирала.
Николай Устамитев
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
Танжу А.  
#6 Публикувано : 05 март 2020 г. 22:22:26(UTC)
Танжу А.

Присъединен : 29.2.2020 г.(UTC)
Публикации: 2

Значи така да се опитам да дам по голяма информация . Кредитите ми се дължат на постоянни рефинанси към различни институции и така като лоялен клиент от към самите бързи кредити ми дават и по големи суми . И така защото живея в момента на квартира с моята приятелка плащам и наем . Което става още по сложно и така затънах в дългове от бързи кредити който може би повече от половин година изплащам редовно почти без закъснения защото и родителите ми помагаха . Но в момента вече знаят за някой заеми защото са изпратени бележки на адреса в който живея и така и нашите родители в момента не искат да разговарят със мен и просто не знам какъв е варианта да се отърва от тая кредитна спирала в която съм попаднал . А иначе на мое име нямам недвижимо имущество .Моето семейство има но не знам как да подходя . Ходих по различни банки но като чуят колко задължения имам и се отказват като цяло това е напълно разбираемо .... Но проблема е друг че въпросната банка ДСК където ми се превежда и заплатата бяха ми казали ако намеря поръчител има вариант да стане но мисля че вече съм и в ЦКР защото имам забави повече от 2 седмици и това затруднява възможността да стане дори с поръчител така си мисля и аз . Какво друго мога да измисля не знам дайте ми някакъв съвет . Опитвах се и чрез познати да ме свържат уж със техен човек в банките но искат адски големите комисионни което ме накланя на мисълта че това си е пак някаква задънена улица ... Просто какво мога да предприема....
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#7 Публикувано : 06 март 2020 г. 11:38:11(UTC)
Николай Устамитев

Мъж
Bulgaria

Благодаря за информацията, Танжу А..

И аз така предполагах, че са нещата. Но съветът ми е остава същия, като в горния ми пост. "Помощ от приятел". Новото , което видях е, че живеете с приятелка. Това също е възможност тя да Ви помогне. Само не казвайте, че и тя има много бързи кредити...
Николай Устамитев
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  Обединяване на задълженията?!
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум