• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Кредитна история / ЦКР  »  Възможности за рефинансиране
Възможности за рефинансиране
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
LiquidMush  
#1 Публикувано : 03 януари 2019 г. 19:05:03(UTC)
LiquidMush

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 3.1.2019 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria
Място: Sofia

РЕКЛАМА
Здравейте, самоосигуряващо се лице съм, работещо в собствена фирма от почти година като заплатата ми е минималната, а отделно работя и на граждански договор за още 170 лева месечно. Имам 4 фирмени кредита на обща стойност около 700 лева месечно вноска и един банков студентски кредит като физическо лице с 25 лева месечна вноска. Освен това имам 2 едномесечни бързи кредита на около 700 лева обща стойност. В момента имам забавяне по няколко от вноските от около половин месец по фирмените кредити и малко забавяне с бързите кредити. Също така не съм правил вноските си към нап за миналия месец и малка част от по-предния месец. Отвсякъде ми отказват кредит за рефинансиране, а ми се иска да изчистя бързите кредити. Какво бихте ми препоръчали?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Николай Устамитев  
#2 Публикувано : 05 януари 2019 г. 9:43:22(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Привет LiquidMush, Така както сте обяснили случая с приходите си, Ви е получавате малко под 600.00 лв доход. Само фирмените Ви кредити са над 700.00 лв. За другите не говоря. Това е твърде недостатъчно за банков кредит. Забавянията в плащанията (лоша кредитна история) и задължения към НАП правят това невъзможно, въпреки че не са големи като период от време. Във всеки случай, на мене ми се струва, че нещо не сте обяснили както трябва и аз мисля, че това са приходите от собствената Ви фирма. В противен случай, ако нещата са такива, както аз съм ги разбрал, нямате кой знае какъв избор, освен няколко неща. На първо място е да потърсите финансиране по линия на семейството и приятелите. Това са онези моменти в живота на човека, в който разбира колко "пари" е сложил своята емоционална сметка и как се е доказал пред близките си като човек, на който може да се вярва и разчита.Smile Друг вариант е, ако имате автомобил, да учредите към него "Обратен лизинг" и с получената сума да погасите някои от кредитите. Само внимавяйте в този случай да не погасите кредит с по-нисък лихвен процент от този, който лизинговата компания Ви предложи. Ако дадете по-точни и адекватни данни, може и да бъда по-точен и полезен в отговорите си. Хубав weekend!
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Aleksandria Mihailova  
#3 Публикувано : 19 март 2019 г. 18:03:07(UTC)
Aleksandria Mihailova

Ранк: Новак

Присъединен : 19.3.2019 г.(UTC)
Публикации: 1

Здравейте! Имам няколко бързи кредита на обща стойност около 3000лв вече... има забавяния, защото няколко вноски ми идват в повече. Въпроса ми е, мога ли да рефинансирам някак, за да бъде редовно следващото плащане.. работя на трудов договор, но в момента е 4 часов..
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#4 Публикувано : 19 март 2019 г. 18:15:22(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Здравейте Aleksandria Mihailova, Вие трябва да рефансирате не някак, а от банка с нормална лихва, за да има смисъл икономически. Трябва всичките 3000.00 лв да станат един кредит, защото тогава ще имате само една месечна вноска и в зависимост от срока на кредита (новия) ще бъде вероятно поносима. Иначе за 3000.00 лв винаги можете да рефинансирате някак от фирми за бързи кредити. Не Ви съветвам. Сама сте видяли и усетили какво е. Но ако имате забавяния, това е проблем за банките. Проблем е и вашия 4-часов трудов договор. Затова ако банките Ви откажат такъв, е добре да се огледате около Вас, близки, познати, роднини, приятели, колеги. Трябва Ваш познат да изтегли кредита, да погасите всичките си задължения, а Вие да обещаете, че ще изплащате вноските по неговия кредит. Може и чрез подписване на Записи на заповед. Но първо пробвайте в някой банка и внимателно слушайте какво Ви казват. Ако откажат, попитайте защо? Успех!
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Кредитна история / ЦКР  »  Възможности за рефинансиране
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум