• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  15000 лв. за ремонт на къща
15000 лв. за ремонт на къща
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
Огнян Стоянов  
#1 Публикувано : 25 август 2008 г. 22:37:00(UTC)
Огнян Стоянов

Ранк: CMS_Users

Групи: Registered, CMS_Users
Присъединен : 8.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 1
Място: България

Желая да изтегля 15000 лв за ремонт на къща - кажете моля от къде ще ми е най-изгодно - като мога да връщам до 400лв месечно?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
MoitePari.bg  
#2 Публикувано : 26 август 2008 г. 16:25:45(UTC)
MoitePari.bg

Ранк: Администратор

Групи: Registered, Administrators, Moderators
Присъединен : 29.7.2016 г.(UTC)
Публикации: 952
Място: Sofia

Благодарност: 24 пъти
Имаш 12 благодарности (сърца) за 11 публикация (и)
РЕКЛАМА
Поради факта, че в запитването Ви нямаме достатъчно подробни данни на базата, на които да Ви дадем конкретен съвет,  можем да Ви насочим към необходимата информация.

Върху одобрението на даден кредит влияят няколко фактора, като доход, възможност за официално доказване на съответния доход, членове на семейството, наличие/липса на друга задлъжнялост, както и възраст на кредитополучателя. В зависимост дали можете да докажете дохода си официално, т.е. дали Ви осигуряват на реално получаваните от Вас доходи и цената на кредита за Вас ще бъде различна. Ако реално Ви осигуряват на получаваните от Вас доходи, офертата ще бъде по-изгодна за Вас т.к. рискът за банката ще е по-малък. Като правило изискването на банките е месечната вноска по всички Ваши кредити, включително и по новоотпуснатия да не надвишава 50%-70% от нетния месечен доход на домакинството. За това доколко една оферта е изгодна за Вас може да се ориентирате по ГПР (годишния процент на разходите). Колкото стойността на ГПР е по-малка, толкова и офертата е по-изгодна за Вас.

В секциите ни за ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ и ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ можете да зададете различни входни параметри и да проверите в кои случаи месечната вноска по кредити не би надвишила 50%-70% от нетните ви доходи според условията коментирани по-горе.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
dimitrova  
#3 Публикувано : 01 октомври 2008 г. 19:27:10(UTC)
dimitrova

az sam na postoqnen trudov dogovor kak moga da izteglq 10000llv
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#4 Публикувано : 02 октомври 2008 г. 14:19:35(UTC)
MoitePari.bg

Одобрението и размера на даден кредит зависят от определени условия. След като се запознаете с тях чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Силвия Илиева  
#5 Публикувано : 13 октомври 2008 г. 17:31:00(UTC)
Силвия Илиева

Аз сьм на постоянен трудов договор искам да изтегля 15000лв. Как?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
MoitePari.bg  
#6 Публикувано : 13 октомври 2008 г. 18:19:35(UTC)
MoitePari.bg

Върху одобрението на даден кредит влияят няколко фактора, с които можете да се запознаете тук.  

Както ще разберете от информцията по-горе основни фактори, определящи решението на банката и размера на кредита  са доходите на кредитополучателя и възможността за тяхното доказване. При невъзможност да докажете официално доходите си, т.е. получавате на практика повече отколкото Ви осигуряват, Ви препоръчваме да кандидатствате за кредит без доказан доход.
Полезно е да знаете, че кредитите с доказани доходи и поръчители са по изгодни за клиента.

Имайки предвид, че желаете вноската Ви да е около 400 лв. месечно, е необходимо нетното Ви месечно възнаграждение да е минимум около 600 – 700 лв.

След като изберете подходящата оферта, чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
asia todorova  
#7 Публикувано : 15 октомври 2008 г. 10:16:50(UTC)
asia todorova

iskame da izteglim potrebitelski kredit-3000lv..saprugat mi vzema 600lv.,nopo trudov dogovor se vodi na 220lv.vazmogno li e tova?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#8 Публикувано : 16 октомври 2008 г. 13:46:25(UTC)
MoitePari.bg

За да имате шанс да кандидатствате за потребителски кредит е необходимо да имате минимум 3 месеца трудов стаж на постоянен трудов договор при настоящия работодател.

Във Вашия случай ще е необходимо съпругът Ви да кандидатства за кредит без доказан доход или кредит срещу лична карта. При кредита срещу лична карта изискването е кредитополучателят да има минимум 6 месеца трудов стаж на постоянен трудов договор при настоящия работодател.

Характерното при тези видове потребителски кредити е, че са предназначени за клиенти, които не могат официално да докажат доходите си както е и Вашият случай. Разбира се при  тези кредити разходите са по-големи за клиентите, т.к. рискът за банката е по-голям.

Предлагаме Ви също тук да се запознаете  с условията, влияещи върху отпускането на даден кредит, а след като изберете подходящата оферта, чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР  можете да изчислите и  погасителния план.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
plamen_vr  
#9 Публикувано : 28 октомври 2008 г. 14:33:21(UTC)
plamen_vr

iskam da popitam dali moga da isteglq 3000 lv., no imam edin problem vse oshte nqmam trudov dogovor ? dali shte mi dadat i kade ?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#10 Публикувано : 28 октомври 2008 г. 15:08:11(UTC)
MoitePari.bg

За съжаление нямате шанс ако се обърнете към банка, т.к. изискването е да сте на постоянен трудов договор от минимум 3 месеца.

Съветваме Ви да  се обърнете към небанковите финансови институции.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
Miroslav Georgiev  
#11 Публикувано : 31 октомври 2008 г. 13:43:00(UTC)
Miroslav Georgiev

Molja da mi dadete savet za slednoto. Imam prosrochen ipotechen kredit na stoinost 70000leva za srok ot 15 godini. Iskam da refinansiram tozi kredit s parametri 120000leva no sroka da e 10 godini. Blagodarja Vi predvaritelno. M.Georgiev
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#12 Публикувано : 01 ноември 2008 г. 11:55:08(UTC)
MoitePari.bg

Информацията, която ни предоставяте е твърде оскъдна, за да бъдем конкретни. За начало бихме Ви предложили да разгледате предложенията на банките за кредити за рефинансиране тук. След това, ако си изберете оферта можете да използвате калкулаторът ни за рефинансиране, за да разбере дали си струва да рефинансирате кредита. Той позволява да се съпоставят сегашните условия по кредита Ви с тези по евентуалния нов в другата или същата банка. Можете да направите тази калкулация тук.

Надяваме се, че бяхме полезни. При допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете отново.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
danail stoikov  
#13 Публикувано : 26 ноември 2008 г. 14:04:25(UTC)
danail stoikov

здравейте. имам следния проблем, преди около 2м направих ипотечен кредит, като погасих предсрочно двата кредита които имах преди това.наскоро кандидатствах за потребителски кредит, но ми отказаха защото съм имал просрочие от 50лв. обиколих банките в които кредитите ми бяха погасени предсрочно и тази в която имам в момента кредит но ми казаха че всичко е наред. какво бихте ме посъветвали. как да постъпя.предварително благодаря.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#14 Публикувано : 26 ноември 2008 г. 18:13:56(UTC)
MoitePari.bg

Факт е, че напоследък банковите институции завишиха критериите си, на които трябва да отговарят кредитоискателите, за получаване на финансиране. В системата за кредитна задлъжнялост не се предоставя информация за името на банковата институция, в която имате заем, а се съдържа информация за броя на кредитите, главница и брой на търговките банки. За да разберете към коя банкова институция имате просрочено плащане е необходимо да ги посетите отново и да се провери информацията за Вас във всяка от вътрешните информационни системи. При една такава справка би следвало да се установи произходът на допуснатото просрочие. Това е необходимо не само заради пречката Ви при кандидатстване за нов заем, но поради наказателните лихви, които ще Ви бъдат начислени за периода на просрочието. Вероятност е също така някоя от банковите институции, в които сте погасили предсрочно заема да не е отбелязала в регистъра дадено плащане, а в действителност да нямате задължения към нея. След като бъде установен произходът на просрочието, от конкретната банка помолете служител да Ви изготви банкова референция, чрез която се доказва липсата на задължения към конкретната банкова институция. Нея може да приложите към документите за кандидатстване за отпускане на потребителски кредит. Повече информация за това може да намерите като отворите този линк.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Milen  
#15 Публикувано : 30 юни 2009 г. 13:08:28(UTC)
Milen

Здравейте,напоследък се сблъсквам с какви ли не противоречия на банкови оферти и банкови служители,въпросът ми е следният кандидатствах за отворен кредит към обб за 1000 лева,реално вземам 600 лева заплата а ме осигуряват на 280 и това е доходът който доказах на банката,предварително ми обяснява че дори 240 са достатъчни за одобрение тай като сумата която искам да изтегля е малка,и в последствие се оказа че не съм одобрен,и по конкретният ми въпрос ИМАЛИ НЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ТЕЗИ ДОХОДИ КОЙТО ПОЛУЧАВАМ ДА ИЗТЕГЛЯ НЯКАКЪВ КРЕДИ ДО 1000 ЛЕВА ОТ БАНКИ А НЕ ОТ НЕБАНКОВИ ИНСТИТУЦИИ, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
MoitePari.bg  
#16 Публикувано : 30 юни 2009 г. 14:51:28(UTC)
MoitePari.bg

По принцип имате възможност за одобрение, но не можем да отговорим на въпроса Ви със сигурност, т.к. банките си запазват правото да разглеждат всяка една молба за кредит индивидуално.

Във Вашия случай основно е необходимо да нямате други кредити (имайки предвид размера на Вашия доход, който можете да докажете официално) и да сте на постоянен трудов договор минимум 3-6 месеца при настоящия работодател.

Съветваме Ви да кандидатствате за овърдрафт в банката, в която Ви превеждат работната заплата, т.к. вероятността да бъдете одобрен е по-голяма. Предимствата на овърдрафта пред потребителския кредит са, че нямате такса за усвояване на кредита и задължителна месечна погасителна вноска.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Гергана  
#17 Публикувано : 06 октомври 2010 г. 7:44:23(UTC)
Гергана

Публикации: 2

Здравейте, имам потребителски кредит, който е рефинансиран началото на годината и ми остават по него около 7900 лв.. Вноските до този момент съм внасяла абсолютно коректно. Бих искала да изтегля по голям кредит, с който да покрия този и да ми остане определена сума пари, но да е без поръчители. Какво бихте ме посъветвали . Не искам небанкови институции.Заплатата,която получавам е около 700 лв и на това ме осигуряват.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#18 Публикувано : 06 октомври 2010 г. 15:56:53(UTC)
MoitePari.bg

В отговор на Вашето запитване, искаме да Ви кажем, че за да може да изтеглите потребителски кредит, за погасяваме на текущо задължение, трябва да отговаряте на условията на банката за платежоспособност. След като сте изплащали редовно кредита си, шанса да бъдете одобрена е голям.

За да бъдете одобрена за финансиране, изискванията за платежоспособност на банката, , за да Ви бъде отпусната съответната сума се изразяват в следните основни характеристики:
- наличие на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца при сегашния работодател.
- След извършване на месечната погасителна вноска, трябва да остават минимум по 100 лв. на член от семейството
- Съотношението дълг / нете доход би следвало да е между 40% и 60%
- При недостатъчност на размера на дохода, банката може да изисква поръчителство на едно или няколко платежоспособни лица. Обикновено това се прави при недостатъчност на доходите на длъжника.

Офертите на банките за потребителски кредити може да намерите тук.

Най-добрия вариант е да се обърнете в банката, в която е текущият Ви кредит. За нея Вие сте лоялен и познат клиент, и съответно биха били по-склонни да Ви отпуснат допълнителна сума.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Гергана  
#19 Публикувано : 18 октомври 2010 г. 18:31:25(UTC)
Гергана

Публикации: 2

Здравейте, имам следния въпрос. Имам потребителски заем, който съм изплащала редовно без закъснение до 08.2009г. Поради стечение на oбстоятелствата от 09.2009 ми беше невъзможно да погасявам вноските по заема. От следващия месец ще мога да започна отново да погасявам заема. Какво ще ме посъветвате да направя. Страх ме е да проверя в банката какво се е случило със задължението ми през тази една година, защото ако трябва да внеса голяма сума накуп ще ми е непосилно.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
MoitePari.bg  
#20 Публикувано : 20 октомври 2010 г. 13:15:56(UTC)
MoitePari.bg

За съжаление след като сте спряли да изплащате вноските по кредита през последната 1 година, най-вероятно той е станал съдебен и банката е направила кредита предсрочно изискуем и има право да удовлетвори вземанията си по съдебен път. Обикновено при допуснато просрочие на лихвата и/или главницата по заема в срок над 90 дни заемът се превръща в съдебно вземане. На първо място при спиране изплащане на кредит, некоректния платец ще получи уведомяване, че вноската е просрочена. След това ще Ви бъде изпратена официална показа за доброволно изплащане на задължението.Срокът, който се предоставя на длъжника е 14 дни, след като банката се обръща към съда за издаване на изпълнителен лист. Въз основа на него се реализира практически принудителното изпълнение на задълженията. Според ГПК принудителното изпълнение може да бъде насочено, както към движимото и недвижимо имущество на некоректният платец, така и към негови вземания – напр. работна заплата. Това е регламентирано в чл. 397 (1) от ГПК.

Обезпечението се извършва чрез запор на недвижими вещи и вземания на длъжника, с налагане на възбрана на недвижим имот или чрез други подходящи мерки, определени от съда. Банката-кредитор може да насочи изпълнението на върху всяка вещ или вземане на длъжника. Важно е също така да знаете, че освен главницата, лихвите, таксите трябва да заплатите и съдебните разноски по заведеното дело, което увеличава размерът на дълга..

След като смятате, че ще започнете отново да изплащате кредита, който имате, можете да се опитате да промените някои параметри по кредита със съгласието на банката. Например с цел да бъде намалена вноската по кредита можете да удължите срока на кредита. За тези промени банката може да Ви начисли такса за предоговаряне на кредита.

Ако институцията не е склонна да предоговори условията, вариант е да намерите необходимите суми за погасяването на задълженията си по някакъв начин – от приятели, родни и т.н.

Надяваме се, че информацията Ви е била полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  15000 лв. за ремонт на къща
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум