• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  Потребителски кредит - глупави основни въпроси :)
Потребителски кредит - глупави основни въпроси :)
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
gospodingeorgiev99  
#1 Публикувано : 01 август 2021 г. 2:54:38(UTC)
gospodingeorgiev99

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 1.8.2021 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria
Място: Sofia

РЕКЛАМА
Здравейте! Един младок на 22 е зад компютъра. Оправям се сам от 5-6 години (не контактувам с родителите си), имам сериозна приятелка от 4 години, 4-часова работа, отделно карам такси (не чрез фирма), и продавам разни дрешки в ОЛХ, вземани от Турция. Имам нужда от кредит, за да инвестирам в предстоящо събитие. Имам няколко въпроса, понеже ще ми е за първи път да тегля потребителски кредит. Става въпрос за 3000-4000 лв. 1. Задължително ли е да имам сметка към дадената банка, за да подам заявление за потребителски кредит от нея? 2. Подавам онлайн заявление, след което се свързват с мен за (що-годе, надявам се) базови въпроси. Одобряват ме. Колко време отнема, докато получа тези пари? 3. Има ли шанс за неодобрение? Осигурен съм на 325 лв. от работата ми на договор. Какви са причините, ако да? Нямам предишни задължения към институции, никога не съм теглил нищо. Тези въпроси са ми жизнено важни, преди да премина към следващата стъпка. Ще съм благодарен да получа отговори от вече запознати! Нямам роднини, които могат да допринесат за ситуацията, затова вече съм решил, че ще изтегля парички. Имам 7 бона за инвестиция от себе си, приятелката ми е дала още 5, трябват ми още минимум 3 хиляди, за да направя инвестицията си. Тук следват други 2 въпроса: 4. Ще се интересуват ли за какво са ми тези пари? Често съм бил предаван от хора и не вярвам дори на банковите институции. Не искам да им споделям в какво ще инвестирам, при положение, че единствените персони, които знаят за какво са ми парите, са приятелката ми и наш общ приятел. И съответно: 5. Ако отговорът на горния въпрос е да, какво следва да кажа като общовалидна причина, поради която ми трябват парите? И последен въпрос, незадължителен, стига да поназнайвате нещо. 6. Ако не е задължително да имам сметка към дадената банка, коя банка бихте препоръчали и защо? Благодаря за отделеното време, желая успех на всеки в своето начинание! Превземете света!
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
phobos  
#2 Публикувано : 11 август 2021 г. 13:53:15(UTC)
phobos

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 10.8.2021 г.(UTC)
Публикации: 2
Bulgaria

Доста информация си споделил, но не си казал каква ще е инвестицията. Смятам това за несправедливо. По т.1 За самото кандидатстване, по скоро-не. Повечето, гледат да те вържат да си прехвърлиш заплата да ти се изплаща при тях. Или просто ще ти разкрият една сметка при тях и ще ти преведат сумата по нея. По принцип, не виждам какво значение има дали трябва или не да имаш сметка при тях. Става бързо, не струва нищо(изключвам последващите месечни такси за подръжка), единствено трябва да се разходиш до клон. По т.2 Ден, два, три...там някъде. Има ли някакво значение, впрочем, дали ще са 2 или 4 дни? По т.3 Шансове винаги има, но...спокойно, трезорите са пълни с пари. Така че, ще ти отпуснат. По дебелите книги...има скоринг модели, оценка на риска. Ама за такава сума и в днешни време, когато банките са щедри на даване...няма проблем. Не знаеш ли за съвсем официално отпускани десетки хиляди необезпечени левове, на хора с нисък социален статус!? По т.4 и т.5 Ще се интересуват до толкова, че това ще е просто поредния стандартен въпрос "За какво ви са необходими средствата". Тук дали ще кажеш ремонт на жилище, покупка на кола или почивка, е все тая. Даже по-добре така кажи, защото ако тръгнеш да им се обясняваш за бизнес начинанията си...по-скоро ще им вкараш съмнения. Жокер: На въпрос, какъв е дохода в домакинството ти...може да кажеш, че живееш с приятелка, която изкарва Х пари(ако питат), отделно, чисто формално си на 300 и косур, иначе реалния ти доход е повече. Тоест, идеята е да покажеш, че се въртят пари в къщата ти. По т. 6 Няма значение, това е просто сметка. Днес я откриваш, утре закриваш. Нещо рутинно, по принцип. Може и да имат леки разлики в тарифите по подръжка, но мисля че са несъществени и не си заслужават проучване, сравняване и т.н. Поздрави!

Редактирано от потребител 11 август 2021 г. 14:09:14(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  Потребителски кредит - глупави основни въпроси :)
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум