• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Проблем с бързи кредити
Проблем с бързи кредити
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
mixaileto123  
#1 Публикувано : 04 юли 2021 г. 20:19:30(UTC)
mixaileto123

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 4.7.2021 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 1 пъти
РЕКЛАМА
Здравейте,

Нов съм във форума и се извинявам предварително ако следния проблем не попада в тази категория.

От годинин насам съм имал склонност към хазартни дейности. Проблемът ми се задълбочи в последната година и половина, откакто започнах да тегля бързи кредити. Изкушението е голямо, когато имаш такъв проблем...

В момента съм с близо 25 хиляди задължения само към бързи институции. Въпреки че получавам прилична заплата за българските стандарти, не е достатъчна да покрива месечните вноски.

Без да изпадам в повече детайли и да ви занимавам с личните си проблеми бих искал да попитам компетентните членове на този форум следното - имам начин да погася горепосочените кредити предсрочно, взимайки пари на заем от роднина. Проблемът е че не си вярвам напълно, и че няма да посегна отново да тегля ( в момента посещавам психолог, отностно хазартната зависимост) и търся начин, по възможност законов, да направя така че самите кредитни институции да не ми отпускат кредит, дори и да ги потърся и пусна апликация онлайн.

Знам че това звучи налудничево, но го правя за мое успокоение. Работя на трудов договор и знам че това е горе долу достатъчно за тези фирми да ти отпуснат кредит. Има ли нещо обаче, което може да се направи, което може да ми гарантира отказ no matter what ... готов съм за радикални решения, само и само да съм спокоен, че дори и в миг на слабост аз няма да мога да изтегля пари.

Ако някой желае да сподели за подобен проблем или иска да ми пише диретно на имейл - i_mixailov@abv.bg

Мерси предварително!

Редактирано от потребител 04 юли 2021 г. 20:22:30(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Alma  
#2 Публикувано : 17 юли 2021 г. 20:18:54(UTC)
Alma

Присъединен : 17.7.2021 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria
Място: Varna

Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
Здравейте! Имам близък, младеж, който има такъв проблем. Не зная в каква степен е зависимостта му, но към момента отрича необходимостта от лечение.
По въпроса : по същия повод ходих в една от тези фирми за бързи кредити и попитах как може да се спре отпускането на нови кредити на човек, който има хазартна зависимост. Отговориха ми , че може да им се предостави нещо като молба /заявление от роднина на човека/ майка, баща/, че има такъв проблем и да не му се отпускат нови кредити. Не зная и дали би могло от първо лице. Не зная дали всички такива фирми биха се съобразили с подобен документ, но тези конкретно казаха , че не е прецедент при тях. Но ме предупредиха, че е възможно търсенето на пари да отиде в посока на други кредитори /от криминалния сектор/, кражби и пр., което...е още по-лош вариант.
И не, не е налудничаво, търсете всякакви начини да се отървете от този кошмар!
Според мен - не бързайте да изчиствате тези задължения преди да сте напреднал с лечението. Самото им съществуване ви е ограничило вече възможностите за взимане поне от няколко места. Парите са доста, но на този етап вероятно само ще помогнат да се завъртите пак... А човекът, който иска да Ви помогне ще пострада също. Обикновено най-близките влошават най-много положението, неприемайки, че човекът със зависимост е болен и помощта трябва да е само в посока лечение. Парите неизбежно го вкарват в нов цикъл.
Пожелавам много търпение и мотивация да се справите и да си върнете живота! Ако веднъж сте започнал - не спирайте, дори и с по-рестриктивни мерки /откъсване за 6 - 9 месеца в терапевтична общност.
Последно се интересувах от по-достъпни финансово места. Близо до София имаше такова за около 500 лв на месец. Дано да имате кой да Ви подкрепя! Успех!

Редактирано от потребител 17 юли 2021 г. 20:49:51(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
thanks 1 потребител благодари на Alma за тази публикция.
mixaileto123 на 25.7.2021 г.(UTC)
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#3 Публикувано : 15 август 2021 г. 18:30:58(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Привет, mixaileto123,

Няма изградена система за това, което питате. Не може да се ограничи пълнолетно лице в България от възможността да му бъде даден кредит. Ако той го е поискал. В протеван случай, ако бъде ограничен, ще се определи като дискриминация и е подсъдно.

За да се откаже кредит, дори лицето да отговаря на критериите за отпускане, трябва да има формална причина за това.

Знам, че този сух отговор няма да Ви хареса, но такава е реалността.

Успех с борбата с това пристрастяване.
Николай Устамитев
ДФК® (Дипл. финансов консултант®)
088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com
http://creditland.bg
http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Никос  
#4 Публикувано : 28 септември 2021 г. 9:16:18(UTC)
Никос

Присъединен : 18.11.2020 г.(UTC)
Публикации: 6
Bulgaria

Ако можеш си изчисти всички кредити без един. Остави си примерно някой за 100 лв. Не го плащай,за да те осъдят. Вероятно ще платиш за лихви,такси и съдя изпълнител едно 400-500 лв,но щом имаш този проблем тези пари ще са капка в морето. Хубавото е,че после в ЦКР то ще ти излиза информация,че си осъден за неплащане и много малко такива фирми ще са склонни да ти отпускат кредити в следващите 5 години
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest (2)
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Проблем с бързи кредити
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум