• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ  »  Кредитни консултации  »  Рефинансиране на бързи кредити ...помощ
Рефинансиране на бързи кредити ...помощ
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
Daffy89  
#1 Публикувано : 05 юни 2020 г. 17:56:49(UTC)
Daffy89

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 23.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 6

Здравейте, както се разбира и от заглавието на темата...въпросът ми е свързан с рефинансиране на 8 на брой бързи кредити.Две години бях по майчинство...и имах нужда от пари, (които никоя банка не ми ги отпусна) и изтеглих бързи кредити...От 11.02.2020г. се върнах на работа...осигуряват ме на 750лв. , но със съботите и бонусите получавам 1300лв-1400лв. Като мога да ги докажа , чрез превод на заплата...Та , възможно ли е някоя банка да ги рефинансира, като общата им сума възлиза на 15000лв.? Ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете !
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Beowful  
#2 Публикувано : 06 юни 2020 г. 10:34:00(UTC)
Beowful

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 21.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 26
Мъж
Bulgaria

Благодарност: 1 пъти
Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
РЕКЛАМА
Моето мнение като потребител е следното: Възможно е да ги обедините. Дори да разгледаме осигурителен доход 750лв вноската ви трябва да е някъде между 240 - 290 лв (т.е 40 или 50% от нетният ви доход), Ако кандидаствате в банката където получавате дохода си няма да е нужно да го доказвате тъй като той е виден освен това банките правят проверка и НОИ. Банката ще вземе под внимания целият ви доход. Друго важно условие да сте на безсрочен договор. Много важно е да нямате просрочия по бързите кредити, защото ако имате шансовете ви се стопяват. Сумата за която кандидаствате е не е голяма. Ако нещата бяха преди кризата COVID-19 щях да ви кажа, че шанса ви е голям, но сега банките са наложили рестрикции (например на мен февруари месец ми предложиха кредитна карта сега ми я отказаха заради рестрикции иначе нямам ден просрочие). Това, което е смущаващо при вас е не сумата ами броя на бързите кредити, но от друга страна имате шанс просто времената са малко кофти. Добре да се обърнете към кредитен консултант. Тук виждам, че има такива които пишат.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Daffy89  
#3 Публикувано : 06 юни 2020 г. 13:40:38(UTC)
Daffy89

Благодара Ви , ще потърся помощ и от кредитен консултант...
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Лъчезара Стамболова  
#4 Публикувано : 12 юни 2020 г. 17:51:58(UTC)
Лъчезара Стамболова

Присъединен : 12.6.2020 г.(UTC)
Публикации: 1

Помощ кандидатствах за рефасиране на кредити,но все ми отказваха Какво да правя.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Beowful  
#5 Публикувано : 12 юни 2020 г. 20:36:23(UTC)
Beowful

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 21.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 26
Мъж
Bulgaria

Благодарност: 1 пъти
Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
Здравейте, Към настоящият момент банките са предприели силно рестриктивни мерки ето част от тях: - Постоянен (безсрочен) трудов договор като новостта е задължително да е 8 часов работен ден; - Превод на работна заплата в банката от поне 6 месеца (в някои банки); Във вашият случай трябва да се опитате да разберете защо ви отказват освен посочените горе условия има и стандартните, а именно: - Чисто кредитно досие т.е да сте без нито ден просрочие; - Нетен доход позволяващ да покрие вноската ви (40-50% от нетният ви доход); - Да нямате честа смяна на работата; - Да имате редовно внасяни осигуровки; - С добро око се гледа ако имате и някакво недвижимо имущество Ако имате няколко бързи кредита например шансовете ви намаляват драстично тъй като банката ви счита, че сте влязли в спиралата на задлъжнялост и сте рисков клиент. Тъй като не давате ясна картина какво точно е положението ви най-добре е да се консултирате с кредитен консултант които да разгледа детайлно състоянието ви и дали случайно може да ви се помогне. Отново подчертавам кредитирането е силно ограничено към настоящият момент (заради кризата с COVID-19) - Като краен вариант остава да потърсите съдействие от роднина.

Редактирано от потребител 12 юни 2020 г. 20:40:06(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
thanks 1 потребител благодари на Beowful за тази публикция.
Милена Александрова на 18.6.2020 г.(UTC)
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
goblenka  
#6 Публикувано : 18 юни 2020 г. 7:44:46(UTC)
goblenka

Ранк: Advanced Member

Групи: Registered, CMS_Users
Присъединен : 16.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 280
Място: България

Благодарност: 3 пъти
Имаш 24 благодарности (сърца) за 20 публикация (и)
Здравейте! Получила сте хубав отговор. Аз искам да наблегна на броя бързи кредити. Дори не на сумарния дълг! На броя. Както всички отношения, така и тези, кредитор - кредитоползвател, се основават на взаимния интерес. Кредитора търгува с пари. Той трябва да продава кредити. Това му е бизнеса. Но, трябва и да си ги събира, иначе, ще работи на загуба и бизнесът се обезсмисля. Ползвателят си купува пари. От където успее! Радва се че е успял. Често е лъгал и мазал, за да докаже благонадеждност. И, изведнъж се оказва затънал до гуша. Банките го отхвърлят, небанковите институции - също. Преледват го инкасатори, колекторски фирми, агенция за събиране, съдия изпълнители... Животът му става ад. И... той обвинява кредиторите. ТЕ, кръвопийците, мутрите, дето го тормозят! От къде на къде! Бих искала, потребителите на финансови продукти, да се замислят, преди да ги поискат. Преди да си ги купят. Винаги имаме нужда от пари! Въпросът е, неотложна ли е? Истинска ли е, или за каприз? Да се осъзнае отговорността, когато подписваш. Защото, всеки подпис ти отнема от рейтинга. Става все по-трудно да го крепиш.А, това ти е гранцията. Срещу него ти отпускат заем! И, всички глупости дето ги говорят, за да ви погъделичкат слуха, са против вас. Да! Вече сте си вкарали автогол! Нагушили сте се със заеми! Да! В бъдеще няма начин да не ви затрябват пак пари! Но, кой ще ви даде заем, след като сте загубили доверие? Добре! Ще отсвирите извънсъдебните форми на погасяване. Нали това ви внушават вашите псевдо защитници? Да сте чули, че дълговете изчезват? Не се погасяват? Не! Насочват ви към съдебно събиране. Да сте чули, че то се заплаща? А, за цената му някой говори ли ви? Някой напомня ли ви, че невярната информация, която изсипвате, за да получите желания заем, е нарушение на закона и е подсъдно? Да! За сега не всички кредитори прибягват до тази мярка, но тя е на лице. Идеята ми, да напиша този отговор е такава: като осъзнат индивид, със всички права и задължения, мислете! Не се плъзгайте надолу! Не се стремете да прецакате кредитор! Прецаквате себе си! Не слушайте медените думи на псевдо защитници! Всеки дълг се основава на взимна договореност и се заплаща! Кредитора не носи отговорност за броя заеми, или размера им! Още по-малко за това, какъв доход сте декларирали, или реално имате. Не носи отговорност и за това, кой е усвоил заема. Търси този, който е подписал договора. Темата е сериозна и дълга. Изисква обективно и честно осмисляне. Не упреквам никого! Тенденциите ме плашат. Моля ви, обмислете пътя, по който сте минала и упорствате да продължите. Търсите нов заем, вместо да се погрижите за съществуващите. Поздрав!
Върни се най-отгоре
thanks 2 Потребителя благодариха на goblenka за тази публикция.
Милена Александрова на 18.6.2020 г.(UTC), Beowful на 18.6.2020 г.(UTC)
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Daffy89  
#7 Публикувано : 07 август 2020 г. 12:31:49(UTC)
Daffy89

Наистина се радвам...че не ме критикувате...НО само едно искам да Ви кажа , писах във форума ,за мнението на специалистите...а не за да ме упреквате и изкарвате каква ли не ...Днес това се случи на мен...утре може да се случи и на ВАС госпожо !
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#8 Публикувано : 07 август 2020 г. 15:53:14(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Привет Daffy89, За да отговоря на въпроса не по принцип, а конкретно, ще ми трябва и информацията, дали имате чисто кредитно досие. На български език - дали имате някакво забавяне по тези 8 на брой бързи кредити, които искате ра рефинансирате. Това е много съществен момент от търсенето на помощ. Благодаря! И хубав wekkend!
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest (2)
Форум MoitePari.bg  »  ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ  »  Кредитни консултации  »  Рефинансиране на бързи кредити ...помощ
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум