• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Помощ за обединяване на кредити
Помощ за обединяване на кредити
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
МиленаТ  
#1 Публикувано : 18 май 2020 г. 16:29:46(UTC)
МиленаТ

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 18.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 4
Bulgaria
Място: Видин

РЕКЛАМА
Здравейте. Имам 10 бързи и един банков кредит с обща сума 16 Хил лв. Искам да обединя бързите, които да на стойност 9 Хил. Нямам просрочия и закъснения, но вече не мога да се справям с вноските. Теглих един за да оправя друг, в един момент стана страшно. Приятелят ми беше задлъжнял междувременно без аз да разбера, изчезна и започнаха да ме търсят и за неговите задължения. От 3 мес съм в болничен, банките отказват да ме рефинансират заради това или искат поръчител, аникой не иска да ми бъде такъв. Нямам движимо и недв имество, нямам роднини които да са ми съдружници. Сама съм и нз какво да направя. Моля за съвет, а не да ме съдите как съм стигнала до тук.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Beowful  
#2 Публикувано : 21 май 2020 г. 22:56:13(UTC)
Beowful

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 21.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 26
Мъж
Bulgaria

Благодарност: 1 пъти
Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
В една друга тема ви дадох мнението си, но отново ще ви отговоря тъй като сте дали и допълнителна информация.
- Да обедините само бързите без банковият няма да се получи тъй като банките ще ги разгледат като два отделна кредита и нетният ви доход трябва да е такъв, че да може да покрива вноските. Вноската ви в общият случай трябва да е между 40 до 50% от нетният ви доход (в редки случай ако сте лоялен към банката която сте в момента могат да вдигнат до 60%)
- Относно дълговете на приятелят ви ако вие не сте Поръчител/Съкредитоискател по неговите кредите съотвените институции ви търсят, защото сте лице за контакт, но не сте длъжник.Важно условие да нямате сключен брак, но виждам, че посочвате "Приятел", което означава, че нямате сключен брак. Ако обаче сте едно от двете Поръчител или Съкредитоискател то вие следва да поемете съответните задължения; Иначе нито една банкова или небанкова институция не може да ви накара да плащате чужди кредите, защото просто не сте Поръчител или Съкредитоискател
- Трябва да рефинансирате всичките задължение, а не само бързите тъй както както обясних тогава банковият ви се разглежда като отделен и разполагаемият ви доход намалява.
- Трябва да знаете, че банките при разглеждане на искането ви взимат под внимание и режийните ви разходи (например плащане на наем)
- В днешни времена ще ви бъде много трудно тъй като банките са затегнали кредитирането от друга страна вие сте в така наречената "спирала на задлъжнялост" и се превръщате в "рисков"
Отново ще ви дам съвета потърсете съдействие на кредитен консултант остава ви вариант да се обърнете към небанкова институция от тези които са на пазара ви предлагам БНП Париба (те не са чак такива главорези и предлагат кредит за обединение)
Това е което мога да ви дам като съвет и ако е необхидмо се обърнете към роднини за съдействие. Надявам се да разберете, че ни ви съдя.

Редактирано от потребител 21 май 2020 г. 23:01:11(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
МиленаТ  
#3 Публикувано : 22 май 2020 г. 9:43:05(UTC)
МиленаТ

Ранк: Новак

Присъединен : 18.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 4
Bulgaria
Място: Видин

Благодаря за изчерпателния отговор. От БНБ ми отказаха , знаете ли друга подобна на тях институция? Иначе не съм поръчител, и сте прав че не дължа изплащане на чужди заеми , но от тях има и такива от познати, вече ме е срам да изляза. Продължавам да се моля по банките, дано някъде стане. Просто отпада варианта с близки, от които да взема , това е най често срещания съвет.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Beowful  
#4 Публикувано : 22 май 2020 г. 9:50:15(UTC)
Beowful

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 21.5.2020 г.(UTC)
Публикации: 26
Мъж
Bulgaria

Благодарност: 1 пъти
Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
Здравейте,
БНБ (Българска Народна Банка) не са кредитна институция поне за физически лица. Имате опция да опитате в БНП Париба (те са от така наречените бързи кредити, но с малко ниски лихви) Друга опция е да пробвате за рефинансиране във банката където ви привеждат заплатата. Отново трябва да си разгледате разполагаемият доход. Относно тормоза който ви налагат от колекторската фирма просто ги уведомете писмено, че вече не сте с този човек и да не го търсят при вас. Отново казвам ако имате роднини които да ви помогнат за част от бързите кредите. Прекалено много са 10 на брой (иначе съм чувал, че е имало случай и със 17 бързи и са ги обединявали), но в момента банките са затегнали положението. Към конкретна банкова институция не мога да ви насоча, защото всяка една от тях реагира по различен начин. Отново казвам обърнете се към кредитен консултант.
Важно е какво имате като официални кредити (тези от роднини не влизат в Централен Кредитен Регистър).
Иначе като общо сума за финансиране не е огромна.

Редактирано от потребител 22 май 2020 г. 9:51:55(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Помощ за обединяване на кредити
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум