• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Няколко въпроса за бърз кредит
Няколко въпроса за бърз кредит
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
nicky96jdm  
#1 Публикувано : 07 юли 2019 г. 21:09:29(UTC)
nicky96jdm

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 6.7.2019 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria

РЕКЛАМА
Здравейте! Имам няколко въпроса към вас, относно тегленето на бърз кредит. Наскоро си купих нещо скъпичко, дадох част от парите ми на приятели, които имаха нужда и сега не могат да ми ги върнат и аз останах на червено. Имам неизбежни разходи, които трябва да платя до 4-5 дни и се чудя дали да изтегля бърз кредит от 500лв за 6 месеца. 1. Идват ли писма по домовете ви за това, че имате кредит към някаква институция? 2. Ако изтегля 500лв, трябва да върна 550. Възможно ли е, да не би да е някаква измама и да връщам после 1000? 3. Ако си плащам редовно, може ли да възникнат някакви проблеми? 4. Предложете ми фирма за бърз кредит, която е коректна. 5. Ако след месец или два ми потръгнат нещата, може ли да преведа цялата сума по всички вноски и да не се занимавам вече? Предварително Ви благодаря и се извинявам ако задавам тъпи въпроси, но до сега никога не съм имал допир до бързи кредити и такива неща. Лека вечер и хубава идна седмица!
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Николай Устамитев  
#2 Публикувано : 10 юли 2019 г. 19:59:30(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Здравей nicky96jdm, Когато някой било то фирма или физическо лице не може да покрие текущи разходи, а усещам, че Вашите са такива, с текущите си приходи или доходи, то тогава фирмата и човекът е във фактически фалит. Кредит не може да помогне. Особено бърз. Само ще се влошат нещата. Съветвам Ви да вземете заем от приятели. Той вероятно ще е безлихвен.Става въпрос за 500.00 лв. Само не ми казвайте, че нямате такива. Сам казахте, че има хора, които помагат на приятели, които имат нужда. Приятели са тези, които помагат в нужда, особено тези на които сте помагал. Може да Ви се стори тонът ми не съвсем приемлив, но повярвайте ми. Такива потресаващи неща съм виждал в личните финанси на хората, а и опитът ми подсказва да не правите грешката да се впуснете в теглене на бърз кредит. Бърз кредит се тегли само тогава, ако може да се покрие със следващата заплата. За това са и възникнали и този вид кредити. Някъде по белия смят тези кредити се наричат - Кредит до заплата. Когато е до заплата, не се интересувате от лихвата, защото колкото и да е тя, ефектът ѝ е във времето, а времето до средваща заплата е обикновено 10 или 15 дни. Не мисля, че вече се интересувате от отговорите на другите въпроси. Дано да съм Ви разубедил. Хубава вечер!Smile

Редактирано от потребител 15 юли 2019 г. 16:32:38(UTC)  | Причина: правописна грешка

Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
aspi  
#3 Публикувано : 11 юли 2019 г. 19:40:09(UTC)
aspi

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 6.2.2018 г.(UTC)
Публикации: 25
Bulgaria

Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
Здравей nicky96jdm, По принцип съм съгласен с колегата Устамитев че не е добре въобще да теглите такъв вид кредит ако ще е за по-дълъг период. Примерът, който давате за 500лв и за 6 месеца да върнете 550 не съществува в нито една от тези компании освен ако не предоставите поръчител а дори и тогава се съмнявам да намерите точно такива условия. Има няколко компании които са наистина коректни, но повечето са такива с които не бихте искали да се сблъсквате. Като обобщение ако можете да го върнете за 1-2 месеца може да рискувате, в противен случай не ви съветвам. Успех от мен
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
goblenka  
#4 Публикувано : 16 юли 2019 г. 16:12:06(UTC)
goblenka

Групи: Registered, CMS_Users
Присъединен : 16.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 280
Място: България

Благодарност: 3 пъти
Имаш 24 благодарности (сърца) за 20 публикация (и)
Здравейте! Въпросите Ви не са тъпи. В пространството битуват доста легенди, в които няма истина. Кредитът, без значение дали е от банка, или „бързи пари” е крайно решение. Вземете ли, трябва да върнете. За колкото по-кратко време го вземете, толкова по-малко ще „надплатите”. Трябва внимателно да се запознаете с условията. Дори да стигнете до подпис, може да се откажете. Може да се откажете и 14 дни след подписването. Тогава връщате толкова, колкото сте поискал. Ако редовно си внасяте вноските никой няма да Ви притеснява. Ако се забавите 30 дни, ще започнат да Ви търсят. Още преди 30тия ден. Ако пак не внасяте, ще се засили търсенето. И, това няма да е, за да Ви създадат проблеми, а да спестят. Ако приключите предсрочно, ще Ви върнат оставащите лихви. Поздрави.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
aspi  
#5 Публикувано : 16 юли 2019 г. 20:10:30(UTC)
aspi

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 6.2.2018 г.(UTC)
Публикации: 25
Bulgaria

Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
Здравейте goblenka, Наистина ми се искаше нещата да бяха толкова еднопосочни с фирмите за бързи кредити. Да ако си плащаш винаги точно на датата на падежа няма да имаш проблеми с кредита. Голямата разлика идва ако закъснееш с някоя вноска. При някои компании дори закъснение с няколко дни може да ти навлече сериозни главоболия. Така че ако е възможно не ползвайте такъв вид кредити. Всичко което казвам за съжаление съм го научил от личен опит
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
goblenka  
#6 Публикувано : 17 юли 2019 г. 9:31:16(UTC)
goblenka

Съжалявам за личния Ви опит. Вериятно там има нещо недоизказано, или някакво нарушение. По принцип, толерансът за забава е 30 дни. Ако не сте предупредили, седмица преди това Ви търсят, за да разберат проблема, да посочат решение, да предупредят, че навлизате в следваща, негативна фаза. Както казах, ако можеш да си решиш проблема без кредит, направи го. Кредитът е ангажимент и има цена. Няма значение от къде ще го вземеш! Забавите, отказът да го върнеш, си има последици. Минава се през поредица стъпки. Всяка си има цена и лимитирано време. Последна стъпка е дело и Съдия Изпълнител. Това е най-скъпо, неприятно и там времето не е лимитирано. Поздрави! :)
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
deathtouserers  
#7 Публикувано : 27 октомври 2019 г. 17:35:19(UTC)
deathtouserers

Присъединен : 10.9.2017 г.(UTC)
Публикации: 72
Bulgaria

не Ви търсят, за да разберат проблема, да посочат решение а просто си търсят парите 'ората. които пари с всяка секунда стават все повече и все повече. тия 500 лв. в най-добрия случай ще ти излезнат 1000 лв. дори и онези реклами че до 30 дена си връщаш същото са всъщност гнусна лъжа! но това са гнъсни хора, от които е логично да очакваш гнусни неща (и няма да се разочароваш).
За проспериращ и протектиран лихварски бизнес заповядайте в България.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#8 Публикувано : 28 октомври 2019 г. 9:28:49(UTC)
Николай Устамитев

Мъж
Bulgaria

Нормално е. Има подписан договор и той трябва да се изпълнява. Работата трябва да бъде в превенция - Да не се взимат подобни кредити. Но това е само пожелание.
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
deathtouserers  
#9 Публикувано : 28 октомври 2019 г. 18:15:30(UTC)
deathtouserers

Bulgaria

ИЛИ да не се дават може би Flapper
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#10 Публикувано : 28 октомври 2019 г. 18:21:18(UTC)
Николай Устамитев

Мъж
Bulgaria

И така става. Важното е да има резултат.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
deathtouserers  
#11 Публикувано : 29 октомври 2019 г. 15:18:36(UTC)
deathtouserers

Bulgaria

става ама няма. няма как да не дават. дадат 1000 лв, човек им извръща 2000 обаче твърде разтеглено. те си сложат още 2000 ей така за кеф. човека продължава да дава, например 500. хоп вече е дал 2500 - не лоша печалба. но поради бавното връщане те станали още 3500 за връщане. после му вземат жилището. и накрая от 1000 лв. печелиш 2500 лв. + жилище + още имал да ти дава LOL LOL LOL LOL е нема как да не дават просто.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
goblenka  
#12 Публикувано : 30 октомври 2019 г. 7:50:52(UTC)
goblenka

ЕЙ! Да си чувал за толерантност? За дисциплина? Лястовичките, като си оцапат гнездото си правят ново! А ти си преоцапал пътеките си и искаш друг да ти направи нови! Няма как! Чистиш след себе си! За да можеш да минеш пак! Имаш няколко опции: изкарваш си пари и харчиш колкото си изкарал. Трябват ти повече и то бързо! Взимаш на заем и връщаш! Не връщаш - наказание! Не може физическо, но може финансово! Като не ти увира главата - санкциите се трупат! Явно си рецидивист в теглене и невръщане! Това е престъпление към другите потребители и към институциите, на които дължиш! Твоите действия са ти докарали проблеми! Няма какво да роптаеш и плюеш! Mad
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
deathtouserers  
#13 Публикувано : 31 октомври 2019 г. 17:08:55(UTC)
deathtouserers

Bulgaria

LOL LOL LOL LOL LOL
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
nikzon  
#14 Публикувано : 15 януари 2020 г. 18:46:54(UTC)
nikzon

Ранк: Новак

Присъединен : 15.1.2020 г.(UTC)
Публикации: 3
Bulgaria
Място: ruse

Goblenka, влязох тук, за да чета уникалните глупости, които сте изръсила. Flapper Flapper Flapper Laugh Laugh Laugh LOL LOL LOL LOL Говорите заплашително, сякаш сте куче на банката, което преследва длъжник. ДА ДЪЛЖИШ ПАРИ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. За дължене на пари НЕ МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА. ЗА ДЪЛЖАНЕ НА ПАРИ, впрочем създадени от нищото като електронни бийтове, а не както всички си мислят, че банката раздавала пари от депозитите. НИЩО ПОДОБНО./ НИТО МОГАТ ДА ВИ ЕКСТРАДИРАТ, нито пък уникалката глупост на Гублинка и тотална лъжа, че имало ЕВРОПЕЙСКИ ЦКР, такива невероятни и долни лъжи, че просто няма накъде повече. Стремят се да ви уплашат и да ви излъжат, както винаги. Така действат банките и техните копои, като гоблинка.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
deathtouserers  
#15 Публикувано : 19 януари 2020 г. 16:32:16(UTC)
deathtouserers

Bulgaria

ЦКР ме гръмва от смях.

Редактирано от модератор 22 януари 2020 г. 14:07:54(UTC)  | Причина: Нарушаване на Правилата за ползване на форума - Раздел І. , т.3

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
Потребители разглеждащи тази тема
Guest (2)
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Няколко въпроса за бърз кредит
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум