• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  Обединяване на задължения, възможно ли е
Обединяване на задължения, възможно ли е
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
Maria.Petrova  
#1 Публикувано : 19 декември 2018 г. 14:47:54(UTC)
Maria.Petrova

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 9.1.2018 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria
Място: Sofia

РЕКЛАМА
Здравейте, бих искала да знам дали има някакъв вариант за моята ситуация. Искам да обединя всичките си задължения към една банка. Осигуряват ме на 620лв, като реалната сума, която получавам чисто е 600лв, по договор обаче регламентирано взимам минималната заплата от 520лв. Имам и нерегламентирани и недоказуеми доходи от около 200-300 лв на месец, различно всеки месец. Имам потребителски кредит за 10 000лв към ДСК, преподписан тази година, за 10 години,с вноска 135лв на месец и лихва около 12%, имам и кредитна карта към тях с лимит 1000лв и вноска 35лв на месец. Притежавам още една кредитна карта с лимит 3000лв и вноска 90лв на месец към Фибанк, като за съжаление имах затруднения последните месеци и тази карта е просрочена над 3 месеца в момента и трябва да се погаси минимална вноска от 400лв., съответно всичко е отразено вече в ЦКР. Няма никакъв вариант да предоставя гарант. Имам и остатък от бърз кредит на стойност 140лв, който скоро ще изплатя и закрия изцяло. Не притежавам никаква движима или недвижима собственост на мое име, не плащам наем и нямам никакви стоки на изплащане. Ще бъда благодарна, ако ме насочита към някакви варианти, тъй като до момента с този доход банките могат да ми отпуснат до 13 000лв общо за рефинансиране на задължения, при положение че намеря отнякъде 1000лв, с които да закрия поне едната кредитна карта, която сума за момента е непосилна за мен.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
aspi  
#2 Публикувано : 20 декември 2018 г. 15:37:03(UTC)
aspi

Ранк: CMS_Users

Присъединен : 6.2.2018 г.(UTC)
Публикации: 25
Bulgaria

Имаш 1 благодарности (сърца) за 1 публикация (и)
Това което мога да ви посъветвам е да оставите кредита в ДСК и да търсите 4000лв за да махнете двете кредитни карти. Проблемът обаче е че имате просрочие от 3 месеца на едната кредитна карта. Другото този бърз кредит казвате че остават 140лв, но също е важно за каква сума е теглен. Общо взето макар че доходът ви е нисък имате варианти.

Редактирано от потребител 20 декември 2018 г. 15:38:12(UTC)  | Причина: Не е посочена

Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#3 Публикувано : 23 декември 2018 г. 16:09:26(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Привет Мария Петрова, Не знам цялата Ви финансова кредитоспособност, но може да се помисли в няколко посоки: Да, положението е тежко. Това просрочие от над 3 месеца Ви компрометира в очите на банките и Вие трудно ще изтеглите кредит. Аз вярвам във втория шанс и ще дам някои идеи. Може и да сработят, както при някои от моите клиенти. Кредитът от 10 000.00 лв нека остане в ДСК - вноска 135.00 лв на месец . И ще се концентрираме върху намирането на 4000.00 лв кредит за погасяване на двете кредитни карти и бързия кредит. Никъде не споменахте за близките Ви роднини - майка, баща, брат, сестра, и близките роднини. Има възможност някой от тях, с чисто ЦКР и достатъчно доходи да изтегли потребителски кредит. Като казвам достатъчно доходи, все пак да кажа, че кредит от 4000.00 лв за 10 години (което е доста радикално искане) е 65.00 лв вноска на месец. Да, знам че изглежда на много хора еретично, но това е възможност, който не бива да се подминава и подценява. Не подценявайте и факта, че има банка в България, която може да отпусне кредит и на пенсионери. Така че, погледнете и се огледайте за баба и дядо. Не се шегувам. Не споменахте и за възможна продажба на клас актив, който вероятно притежавате или притежава някой от най-близките Ви - земеделска земя, къща на село, ливада някъде, вила и прочие. Проблемът е сериозен и не се водете от сантиментални подбуди. Активът е затова, за да помогне на човек в черните му дни. (Това от Бели пари за черни дни). Помислете и за продажба на семейни ценности, които сега могат да помогнат. Вие нямате нищо на ваше име, но не споменахте и за възможност някой от близките Ви да ипотекира недвижимо имущество - потребителски кредит с ипотека за да може да погасите задълженията си към институции. Тогава може и да се рефинансира и потребителския кредит в ДСК с кредит с по-поносима лихва. А за Вас да остане само вноска по кредит. Това е добър вариант, защото може да се вземе сума пари, която да се изплаща 30 и дори 35 години. Месечното натоварване ще е минимално. Но има първоначални такси при нотариуса. Добавям и това, че е възможно близък Ваш роднина да има Депозит в банка и не иска да го разваля. Той може да го остави и замрази в банката като обезпечение за потребителски кредит и да изтегли такъв с ниска лихва, който Вие да погасявате, след като си покриете всички задължения с лихвите. Имате възможност и да заложите автомобил, ако притежавате. Вие или Ваш близък. Ако лизинговата компания го оцени на 5340.00 лв, би могла да Ви отпусне 4000.00 лв кредит като обратен лизинг (75% от оценката). Ще продължите да си карате колата или пък Вашия близък, но колата ще е временно на лизинговата компания докато не върнете целия кредит. Това е възможно да се направи и при лошо ЦКР на лизингополучателя. И последен съвет - когато говорите с Вашите близки и познати, не говорете за 5,6,7 или 10 години срок на кредита. Кажете им, че кредита за тях ще е за година, година и половина, не повече. И че ще го плащате Вие. С подписана запис на заповед за да е сигурен човекът, който ще направи този жест за Вас. След година и половина, Вие ще сте с достатъчно добро кредитно досие за да изтеглите Ваш кредит, да погасите кредита на Вашия близък или познат и ще останете сама да изплащате кредита си от този момент нататък. Помислете. Това всъщност са предложения за излизане от затруднението, в което сте попаднали. Дано да съм Ви дал храна за размисъл. Хубава вечер и успех. Весели празници.Smile
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Потребителски кредит  »  Обединяване на задължения, възможно ли е
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум