• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КАРТИ  »  Дебитни карти  »  Пощенска банка
Пощенска банка
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
Monikaang  
#1 Публикувано : 30 юли 2018 г. 20:47:18(UTC)
Monikaang

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 30.7.2018 г.(UTC)
Публикации: 3
Bulgaria

РЕКЛАМА
Здравейте, толкова съм бясна на пощенската банка, но дали защото Аз не разбирам? Първо - картата ми е mastercard - в момента съм в чужбина, тегля от банкомат, на който има логото на банката, но първия път ми взима 6,50 лв за транзакцията. Следващият път ми взима 8,91 лв. Защо? Зависи от размера на изтеглените пари ли? На виза ли да мина? Там безплатно ли е? Другото, което е явно съм отишла в банката и съм поискала да се „абонирам” за ПРОГРАМА „МОЕТО СЕМЕЙСТВО”, но кога и как - не знам. Сега всеки месец на 30-та дата ще ми взимат по 6,95 лв. За отказ (закриване) 10 лв. Защо???? Идва ми да се махна от тази банка, но къде да отида ??? Направо съм си намислила като отида в друга банка да седна и да прочета целия договор, ако ще да е на място! Писна ми от тук 1 лв, от там 50 ст, от не знам си къде 7 лв........ ?! Моля Ви да ми кажете какво да направя, коя банка лъже най-малко? Ясно е,че всеки е с различно мне ие, но искам да се махна от пощенската. Мисля да се ориентирам към Виза, но каква виза ? Или към В пей на уникредит. Моля за съвети. Благодаря предварително.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Николай Устамитев  
#2 Публикувано : 31 юли 2018 г. 21:42:08(UTC)
Николай Устамитев

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Привет Monikaang, Аз не разбрах за дебитна или за кредитна карта става дума?
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Monikaang  
#3 Публикувано : 31 юли 2018 г. 21:50:14(UTC)
Monikaang

Bulgaria

Привет Николай, за дебитна карта става дума. (:
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#4 Публикувано : 31 юли 2018 г. 22:35:22(UTC)
Николай Устамитев

Мъж
Bulgaria

Привет отново, Аз повече познавам кредитните карти, защото те обикновено са по-сложни казуси и са инструмент за задлъжнване на моите клиенти. Не познавам договорът Ви, но в едно съм съгласен - Договорите трябва внимателно да се четат и да се разписват едва тогава, когато всичко е ясно и разбира сме удовлетворени от условията. Какво правя аз. Дебитните ми карти са свързани с разплащателни сметки. Аз имам една Master card свързана с разплащателна сметка на физическо лице и една Виза на фирмата ми. Освен това имам две кредитни карти-Виза и Мастър кард. Защо имам кредитни карти. Винаги се разплащам с кредитните карти, а ги захранвам с интернет банкиране от разплащателната си сметка, там където имам и дебитна карта. Изключително рядко тегля пари от банкомат, и то само от банкомат на емитента (издателя) на картата. Много по-често тегля пари направо от банкови клон. Разбира се имам сметка в този клон, който ми е на една ръка разстояние. Следя тенденциите на кредитните карти и дебитните карти и в момента имам дебитна карта Виза в ПИБ с 0,00 лв месечни и годишни такси. Тегленето от банкомат на банката е 0,00лв също. Кредитната ми карта е Виза на ДСК, и там нямам такса плащане, нямам и такса обслужване - нито месечна, нито годишна. Дори имам и Money back. Т.е. на 2 000.00 лв оборот през нея, банката ми възстановва 20 лв (1% от целия оборот, а не от отделни магазини). Мастър кард-кредитна карта ми е на ПИБ. Имам при нея годишна такса от 39 лв, но имам пак cash back и донякъде компенсирам тази такса. Като финал - като не се чувствате Ок с дебитната си карта, сменете банката ако трябва, но внимателно се запознайте с новите услови за да няма изненади, като тези, които описвате. И си защитаваййте правата пред банковите чиновници. Това са Вашите пари и Ваша е отговоността за тях. Вярвам, че бях полезен. И лека нощ!Smile
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Monikaang  
#5 Публикувано : 03 август 2018 г. 19:00:42(UTC)
Monikaang

Bulgaria

Много бяхте полезен. Благодаря. Останаха ми още два въпроса, на които не мога да си отговоря. Първо: Този договор си го взимам у нас да си го прочета или на място? (Понеже е доста дълъг) и вторият ми въпрос е: Ако някоя от точките не ми хареса и имам право на избор да я откажа - дали те биха ме одобрили или понеже не ми е харесало нещо - по-добре да търся друга банка? Благодаря предварително отново.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
Николай Устамитев  
#6 Публикувано : 03 август 2018 г. 22:38:28(UTC)
Николай Устамитев

Мъж
Bulgaria

Привет. По първата неяснота - този договор си го вземате в къщи. Можете да се консултирате с когото искате, задължително с Вашия адвокат или финанасов консултант. Или с когото поискате. Това е договор между две страни и Вие сте едната от тях. На втората неяснота - Като договор между две страни, можете да преговаряте за клауза, която не Ви харесва, но почти съм сигурен, че банката няма да се навие на промени. Обкновено в тези договори е вграден години опит и най-различни казуси с клиенти и те са обисновено доста изчистени и защитават интереса на банката. В този случай, ако несъгласието Ви е такова, че не се чувствате Ок, да поемете някоя клауза имате избора да не подпишете. Просот е - отивате в друга банка.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest (2)
Подобни теми
Едностранно увеличение на лихвата от Пощенска банка (Ипотечен кредит / Жилищен кредит)
от Nikola Grigorov 13.12.2018 г. 23:47:55(UTC)
Как седи въпросът с гарантиране на влоговете, след като Пощенска банка придоби Alpha bank (Спестовни сметки)
от genadi 1.3.2016 г. 17:17:21(UTC)
Как седи въпросът с гарантиране на влоговете, след като Пощенска банка придоби Alpha bank (Срочни депозити)
от genadi 1.3.2016 г. 17:17:21(UTC)
През 2008 г. изтеглих 20000 лв. от Пощенска банка. 120 месеца по 370 лв. Възможно ли е да са се обар (Потребителски кредит)
от boris 27.12.2015 г. 16:42:18(UTC)
Форум MoitePari.bg  »  КАРТИ  »  Дебитни карти  »  Пощенска банка
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум