• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ  »  Кредитни консултации  »  най-добрите банки?
най-добрите банки?
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
vesselin  
#1 Публикувано : 19 май 2017 г. 1:44:17(UTC)
vesselin

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 19.5.2017 г.(UTC)
Публикации: 1
Bulgaria
Място: stara zagora

Благодарност: 1 пъти
РЕКЛАМА
здравейте, имам изплатено просрочено задължение/ от 1година и 7-8 месеца/ за 200 лв към ийзи кредит- И ИМАМ ЛОША КРЕДИТНА ИСТОРИЯ ОСВЕН ЗА ТОВА И ЗА НЕИЗПЛАТЕНИ ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ, но сега имам удостоверение, че всички такси, лихви са изплатени както и самото задължение и ийзи кредит няма претенции към мен.... сега искам кредит/ около 8000 лв./, но предпочитам стабилна банка без измислени и големи такси лихви наказателни и комисионни... имам доказан доход/заплата -фишове/ както мога да извадя удостоверение от работата чисто около 860 лв или бруто над 1000 ... имам безрезервно доверие само към БУЛБАНК, ОББ, ДСК /донякъде/ ... въпроса ми е кои банки бихте ми препоръчали освен тези 3 и кои други са доста рисковани да се вземе кредит който може да стане неимоверно голям от такси и неиздоказани правила фигуриращи в договора...обб ми отказаха,а за сега а дск бавят отговора си след седмица въпреки че заплатата ми минава оттам и както имам пенсионно осигуряване пак там в дск
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Ива Ангелова  
#2 Публикувано : 19 май 2017 г. 11:30:44(UTC)
Ива Ангелова

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 106
Жена
Bulgaria
Място: Варна

Благодарност: 10 пъти
Имаш 32 благодарности (сърца) за 27 публикация (и)
здравейте, имам изплатено просрочено задължение/ от 1година и 7-8 месеца/ за 200 лв към ийзи кредит- В такъв случай можете да избирате между банки, които биха се съгласили да приемат такава кредитна история, а те не са много. Както сте се убедили - ОББ не е една от тях. И ИМАМ ЛОША КРЕДИТНА ИСТОРИЯ ОСВЕН ЗА ТОВА И ЗА НЕИЗПЛАТЕНИ ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ - Това не е в графата " лоша кредитна история ", а задължения към държавата." но сега имам удостоверение, че всички такси, лихви са изплатени както и самото задължение и ийзи кредит няма претенции към мен.... с- Това е добре. Сега искам кредит/ около 8000 лв./, но предпочитам стабилна банка без измислени и големи такси лихви наказателни и комисионни... имам доказан доход/заплата -фишове/ както мога да извадя удостоверение от работата чисто около 860 лв или бруто над 1000 ... имам безрезервно доверие само към БУЛБАНК, ОББ, ДСК /донякъде/ ... въпроса ми е кои банки бихте ми препоръчали освен тези 3 и кои други са доста рисковани да се вземе кредит който може да стане неимоверно голям от такси и неиздоказани правила фигуриращи в договора...обб ми отказаха,а за сега а дск бавят отговора си след седмица въпреки че заплатата ми минава оттам и както имам пенсионно осигуряване пак там в дск Ако се запознаете подробно с пред договорната информация на банката, ще видите описани всички дължими такси и потенциални наказателни лихви за забава. Съветвам Ви да се обърнете към кредитен консултант, за да намери най-доброто решение за Вас, а не просто решение. Така представена, информацията за кредитния Ви профил е частична и непълна. Все пак няма да Ви струва нищо, а може да Ви спести много време и средства. Изберете си според най-близкото населено място близо да Вас. Или се консултирайте по телефона. http://www.creditland.bg...ultanti/Konsultanti.aspx Поздрави,
Ива Ангелова Финансов и Кредитен консултант Моб.тел. : 087 957 9587 e: iva@creditland.bg http://www.creditland.bg/
Върни се най-отгоре
thanks 1 потребител благодари на Ива Ангелова за тази публикция.
vesselin на 19.5.2017 г.(UTC)
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#3 Публикувано : 19 май 2017 г. 11:36:02(UTC)
Николай Устамитев

Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Здравейте Vesselin, Заради лошата кредитна история доста се ограничават възможностите за кредитиране. Според мен изчакайте отговорът на ДСК. При тях има възможност за отпускане на кредит при лошо ЦКР, но все пак при изпълнение на определени условия. Според новите правила на банката, клиенти допуснали сериозни просрочия над 100 лв през текущата или предходната година: - над 180 дни закъснение - не подлежат на кредитиране. - от 90 до 180 дни закъснение – задължително се изисква поръчител. От Вашия пост не разбрах добре, дали просрочието е от преди година и половина или просрочието е с такава дължина. Колкото до работата на банките, моето лично мнение, че когато човек познава регулациите, нищо не може да го изненада неприятно. Все пак, ако всичко това ви се струва трудно, по-добре ползвайте експертизата на консултантите на Кредитланд http://www.creditland.bg/. Ориентирайте се от сайта за консултантите по местоживеене. Те ще свършат това вместо Вас и то безплатно. Вярвам, че бях полезен. Поздрави и хубав weekend!
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
thanks 1 потребител благодари на Николай Устамитев за тази публикция.
boika на 28.7.2017 г.(UTC)
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
tomislav  
#4 Публикувано : 20 юли 2017 г. 16:00:15(UTC)
tomislav

Ранк: Новак

Присъединен : 14.7.2017 г.(UTC)
Публикации: 3

Някой може ли да ми каже кои са банките, които предлагат най-добри условия за потребителски кредит в момента?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Николай Устамитев  
#5 Публикувано : 22 юли 2017 г. 10:53:50(UTC)
Николай Устамитев

Публикации: 487
Мъж
Bulgaria
Място: Sofia

Благодарност: 35 пъти
Имаш 51 благодарности (сърца) за 41 публикация (и)
Здравейте tomislav, Няма по-труден за отговаряне на този въпрос. Виждам, че никой колега не е отговорил на него, просто защото е неправилно зададен. Знам, че в консултирането няма неправилни въпроси, но в този има голяма доза неопроделеност. Обикновено когато се отпуска потребителски кредит единственото нещо, което кредитоискателя залага като обезпечение е своята репутация и репутацията на компанията в която работи или управлява. И затова в една и съща банка може да се случи така, че за един и същ потребителски кредит като срок и сума разликата в лихвата да е голяма - до 3-6 %. Знам, че моят отговор няма да Ви хареса, но трябва да бъдете по-конкретен. Ако наистина търсите решение на постигане на Ваша житейска цел и Ви е трудно да се справите в морето от оферти и възможности, спокойно може да се обърнете към професионалистите от Кредитланд. http://www.creditland.bg/. На базата на Вашите желания ще Ви дадат търсената информация и решение. Хубав ден.
Николай Устамитев ДФК® (Дипл. финансов консултант®) 088 598 3303; n.ustamitev@gmail.com http://creditland.bg http://moitepari.bg
Върни се най-отгоре
thanks 3 Потребителя благодариха на Николай Устамитев за тази публикция.
Милена Александрова на 23.7.2017 г.(UTC), MoitePari.bg на 24.7.2017 г.(UTC), boika на 28.7.2017 г.(UTC)
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ  »  Кредитни консултации  »  най-добрите банки?
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум