• Кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Бързи ипотечени кредити
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Бързи кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Картови продукти
  • Спестявания
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • Кредитна консултация
      • Потребителски кредити
      • Сравнение на оферти
      • Каталог
      • авто кредити и лизинги
      • Студентски кредити
      • Ипотечни кредити
      • Сравнение на оферти
      • Бързи бизнес кредити
      • Съвети
  • Застраховки
  • Калкулатори
  • Новини и съвети
  • Почивки
Добре дошли! За да се възползвате от всички функции, моля Вход или Регистрация.
  • Форум
  • Активни теми
  • Търси
  • Вход

Известие

Icon
Error

OK

РЕКЛАМА
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Дали ще ме одобрят за кредит ?
Дали ще ме одобрят за кредит ?
Сподели
  • LinkBack Topic URL LinkBack Topic URL
  • Retweet тази тема Retweet тази тема
  • Сподели темата в Google+ Сподели темата в Google+
  • Харесай тази тема Харесай тази тема
  • Share on Facebook Share on Facebook
  • Digg this Topic Digg this Topic
  • Reddit this Topic Reddit this Topic
  • Share on Tumblr Share on Tumblr
Опции
  • Следи тази тема Следи тази тема
  • Принтирай тази тема Принтирай тази тема
Изглед
  • » Всички отговори са отворени
  • Списък с всички отговори
Отиди на последния отговор Отиди на първото непрочетено
Предишна тема Следваща тема
iivelin1  
#1 Публикувано : 29 октомври 2016 г. 18:18:38(UTC)
iivelin1

Ранк: Новак

Групи: Registered
Присъединен : 29.10.2016 г.(UTC)
Публикации: 1
Място: sl

Здравейте. Искам да ви попитам дали имам шанс да ме одобрят за кредит за лизинг ? В момента на мое имам един кредит на стойност 1000 лв, както и лизинг който погасявам, там имам още 1 година. Стойноста на лизинга е 1200 лв. Новият кредит трябва да бъде на стойност 1500 лв, като моята заплата е 450 лв. Според вас имам ли шанс ? :) Срокът за новия кредит ще бъде 24 месеца към TBI / Unicredit. Работя в обшината. Семеен съм, с едно дете, заплата на съпругата ми е 1200 лв. Заемът който е 1000 лв свърша Април месец
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж всички публикации на потребителя
  • Виж благодарностите

Искате ли да се присъедините към дискусията?! Влизане във вашия Форум MoitePari.bg профил във форумаили регистрация нов профил във форума. Или свържи чрез Facebook  Google

Върни се най-отгоре  
Ива Ангелова  
#2 Публикувано : 30 октомври 2016 г. 22:15:04(UTC)
Ива Ангелова

Ранк: Advanced Member

Присъединен : 26.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 106
Жена
Bulgaria
Място: Варна

Благодарност: 10 пъти
Имаш 32 благодарности (сърца) за 27 публикация (и)
РЕКЛАМА
Здравейте,
Дали можете да понесете още кредитни вноски зависи от изискването за остатъчен доход на съответната кредитна институция, в която кандидатствате за кредит.
След като от всички нетни доходи на семейството се извадят дължимите месечни вноски по всички кредитни задължения, на ваше разположение остава сума, която се разпределя на броя на членовете на семейството. Тази сума се нарича "остатъчен доход" и всяка кредитна институция има различно изискване какъв да е размера.
За да разберете най-бързо дали и къде има шанс да ви одобрят за още един кредит, се обърнете към кредитен консултант.

Поздрави,
Ива Ангелова
Финансов и Кредитен консултант
Моб.тел. : 087 957 9587
e: iva@creditland.bg
http://www.creditland.bg/
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
dgy  
#3 Публикувано : 02 ноември 2016 г. 21:13:03(UTC)
dgy

Присъединен : 2.11.2016 г.(UTC)
Публикации: 5
Bulgaria
Място: Burgas

За вас най-добрият вариант е да изтеглите стандартен потребителски кредит, с който да обедините до момента своите задължения и да вземете допълнително пари за покупката, която искате да направите. Новият кредит трябва да е за максимално дълъг срок - например 10год. По този начин вноските ще се пръснат през годините и ще имате реален шанс да отговорите на изискванията на банката. Съветвам ви да не се впускате в теглене на бързи кредити/лизинги или уреди/мебели на изплащане, защото по този начин рискувате да попаднете в кредитна спирала. След като работите в община би трябвало да се ползвате от преференциални условия от банките и по този начин да изтеглите кредита при по-изгодни условия. А потребителски кредит винаги можете да погасите предсрочно без такса.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
goblenka  
#4 Публикувано : 03 ноември 2016 г. 7:56:55(UTC)
goblenka

Групи: Registered, CMS_Users
Присъединен : 16.9.2016 г.(UTC)
Публикации: 280
Място: България

Благодарност: 3 пъти
Имаш 24 благодарности (сърца) за 20 публикация (и)
Бих искала да попитам: знаете ли, дали има банка, или кредитна институция, която предлага обединяване на кредити в съдебна фаза, или такива, които са и в двете фази / съдебна и пред съдебна/? Имам много клиенти, които закъсват с плащанията си, защото са поръчители на осъден кредит, ползватели са на такъв, но по другите си кредити са редовни.... Изобщо, разработва ли се такъв продукт?
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
dgy  
#5 Публикувано : 03 ноември 2016 г. 9:49:35(UTC)
dgy

Bulgaria

До колкото ми е известно към днешна дата няма банка, която да кредитира експозиции различни от редовен. Въпреки това всеки случай трябва да се разгледа индивидуално. Ако си поръчател по такъв кредит, а по твоите си редовен може и да се намери банка. Другият вариант е да се заменят необезпечени кредити с обезпечени с ипотека. По принцип шансовете са минимални и е желателно да се търси компетентна помощ преди да се стигне до тук.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
РЕКЛАМА
goblenka  
#6 Публикувано : 03 ноември 2016 г. 15:08:19(UTC)
goblenka

"По принцип шансовете са минимални и е желателно да се търси компетентна помощ преди да се стигне до тук." Моите клиенти са в болшинстворо си такива и често ме питат: искам да плащам, ама как? Обременени от запори, в невъзможност да си обединят задълженията... Не малко от тях са изпаднали не по своя вина. Закриват се работни места, нелоялни работодатели, които им бавят заплатите, или нередовно са ги осигорявали - от там губят болнични и борси... Причини много. Не знам за другите колеги, но аз не търся лични облаги, а решение на проблемите. От там ми идват успехите. Но тази тенденция ме притеснява. Липсата на отговор на този толкова важен въпрос. Много КЛ си предоговарят кредита и са редовни в плащанията си. Заслужават втори шанс, а никой не го предлага. Може би, скоро ще има движение в тази ниша. Има хляб в нея!
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
dgy  
#7 Публикувано : 03 ноември 2016 г. 15:41:55(UTC)
dgy

Bulgaria

Проблема ми е до болка известен, но съм песимист, че нещата ще се променят. Банките не мислят в насока как да привлекат повече клиенти, а как да привлекат малкото останали такива с високи доходи и чисто ЦКР. От миналата седмица в една голяма банка има нови инструкции, които отрязват всички клиенти, които са имали кредити в "Загуба" през минали години. Говорим за погасени кредити. Въобще тенденцията е много негативна и точно за това банките постоянно си вдигат таксите. Защото искат да кредитират ако е възможно без никакъв риск. Трябва да се появи нова кредитна институция, със свеж капитал, която да привлече точно тази група от клиенти, които искат да плащат и ще могат при една нормална цена и структура на кредита.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
goblenka  
#8 Публикувано : 03 ноември 2016 г. 19:41:21(UTC)
goblenka

Да се разчита на толкова крехка таргет група, с чисто ЦКР е според мен грешка. Повтаряща се грешка. Чудя се защо се повтаря? Защо не се учи урока? Надяват се на младите, току що влезли в пълнолетие. По-големите за отрицателно време са се сдобили с по няколко "лоши" кредита. Родителите им, в голямата си част също ги имат. Тази група, освен че бързо се топи, слабо се попълва от навлизащи в тази възраст, заради демографски проблеми. Най-надеждната, с перспективи и широк възрастов диапазон са тия, лошо кредитно досие. Банковите специалисти не са глупави. И в най-лошите години те имаха надеждни маркери за оценка състоянието на клиентите. Има нещо, което ми се крие. За мен нелогичните им решения и действия са маркер за нещо, което се прикрива. Все пак се надявам някоя институция да "рискува".
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
deathtouserers  
#9 Публикувано : 11 септември 2017 г. 15:47:26(UTC)
deathtouserers

Присъединен : 10.9.2017 г.(UTC)
Публикации: 72
Bulgaria

И тук мога да отговоря защо банките дават заем само на перфектните хора, с ТД, с доходи, с чисто кредитно досие. Макар че е тъпо да даваш отговори, които всички знаят.
За проспериращ и протектиран лихварски бизнес заповядайте в България.
Върни се най-отгоре
  • Профил на потребителя
  • Виж благодарностите
Потребители разглеждащи тази тема
Guest
Форум MoitePari.bg  »  КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА  »  Бърз кредит  »  Дали ще ме одобрят за кредит ?
Прескочи форума  
 Легенда и достъп до страницата...
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум
Вие не можете да отговоряте на теми в този форум
Вие не можете да триете Ваши публикации в този форум
Вие не можете да редактирате Ваши публикации в този форум
Вие не можете да създавате анкети в този форум
Вие не можете да глаусвате в анкети, в този форум